SENESTE NYHEDSBREVE
 


e-mail: *
ACCEPTER
       Juni 2018
     

 

Ved at tilmelde dig Vino Vicino’s nyhedsbrev vil du modtage information om nye vine, mere udførlige og personlige beskrivelser af vores forskellige producenter og deres vine samt andre relevante informationer.

Nyhedsbrevet bliver sendt via e-mail højest to gange om måneden. Der vil dog også være måneder uden nyhedsbrev. Du risikerer derfor ikke at modtage et stort antal e-mails.

Det er meget nemt både at tilmelde nyhedsbrevet eller afmelde det igen her på siden.

Venlig hilsen

Vino Vicino

 

Kølig Arneis hører uløseligt sammen med sommer! Med sin saftige, lyse og blomster-prægede frugt, friske syre og sprøde mineralitet er et glas koldt Arneis fra Malvirà netop den perfekte følgesvend på en varm sommerdag og -aften

 

 

April 2018

Vino Vicino har fået friske forsyninger hjem af vores gode espresso-kaffe fra det lille eksklusive kafferisteri Passalacqua i Casavatore ved Napoli. Du kan nu både få den klassiske ”Harem”, som Vino Vicino hidtil har ført, og som noget nyt også varianten ”Cremador”, der byder på en helt anden smagspalette.

   
Januar 2018

Rosso di Montalcino i den nye årgang 2015, der netop er præmieret med den eftertragtede topkarakter ”3 glas” i Gambero Rosso – Italiens vigtigste vinguide.

   
Nytår 2017

Til en festlig nytårsaften er en frisk og tør mousserende vin et must. Og hvilken anden aften kunne være bedre egnet til at drikke vinenes konge – kongernes vin: Barolo

     

Copyright 2018 Vino Vicino - vin & gastronomi