”Vicino” betyder ”tæt på” eller ”i nærheden”. Og det er netop vores ønske med Vino Vicino: At bringe nøje udvalgte vine fra små kvalitetsproducenter i Italien tæt på vores kunder.

Gennem Vino Vicino kan du stifte bekendtskab med vine, som kun er produceret i begrænsede mængder, og som efter vores opfattelse har en særlig høj kvalitet i forhold til prisen. Vi importerer kun de vine, som vi selv er begejstrede for og har fundet stor glæde ved.

Vi har gennem mange år oparbejdet en stor viden om og erfaring med italiensk vin, og vi har rejst og besøgt producenter i alle Italiens vinregioner. Vi nærer en særlig kærlighed til vinene fra Piemonte, men du vil med tiden kunne finde vine fra andre af Italiens mange spændende vinregioner hos Vino Vicino.

Vi har en nær kontakt til Italien og en dybfølt interesse for italiensk vin, som vi forsøger at udnytte til at opdage nye producenter med spændende vine af høj kvalitet, før andre får øje på dem og priserne ryger i vejret.

Vino Vicinos målsætning er at finde netop de vine, hvor kvaliteten i forhold til prisen er særlig gunstig, og at udbrede kendskabet til kvaliteten og mangfoldigheden af italiensk vin og madkultur i Danmark.

Vi har ingen fordyrende mellemled, men køber direkte på vingården. Vi har heller ingen fysisk butik, som er dyr i drift. Derfor har vi minimale omkostninger, hvilket kommer forbrugeren til gode i form af markets laveste priser.

Grundlæggerne og ejerne af Vino Vicino er Brian Jørgensen, Morten Hansen og Jonas Jensen.

e-mail: info@vinovicino.dk

 

Copyright 2017 Vino Vicino - vin & gastronomi