Maj 2019

Vi kan præsentere et helt nyt navn i sortimentet hos Vino Vicino. Poggio al Gello producerer i fuld respekt for naturen. Derfor dyrkes vinen og olien biologisk og så meget som muligt overlades til vinstokkene, oliventræerne, jorden og det behagelige sydtoskanske klima.

Francesco Boschis
Oplev det ypperste der kan opnås med bl.a. Dolcetto druen fra vores producent i Dogliani, Piemonte.

Malvirà
Almindeligt anerkendt som den bedste producent fra Tanaro-flodens nordvestlige bred. Den hvide Arneis fås næppe bedre i hele Italien og de røde Roero’er på Nebbiolo kan sætte de fleste Barolo’er til vægs.

Bussia Soprana
Barolo'er fra de tre fabelagtige og legendariske Barolo-enkeltmarker Gabutti, Mosconi og Colonnello.

Poggio al Gello
Økologisk vin med karakter på lokale druer og økologisk olivenolie af højeste kvalitet fra det alt for oversete distrikt Montecucco i det sydlige Toscana

Ferruccio Carlotto
Rigtig meget vin for pengene fra en lille vingård, som producerer mindre end 20.000 flasker årligt, men alligevel regnes blandt den absolutte elite i Alto Adige.

Palazzo
Oplev noget af det bedste Toscana kan præstere med Sangiovese Grosso-druen fra vores Brunello-producent i Montalcino, Toscana.

Passalacqua
Espresso af højeste kvalitet

”Vicino” betyder ”tæt på” eller ”i nærheden”.
Og det er netop vores ønske med Vino Vicino:
At bringe nøje udvalgte vine fra små
kvalitetsproducenter i Italien tæt på vores kunder.

Copyright 2019 Vino Vicino - vin & gastronomi