Hos Vino Vicino er der intet minimumskøb. Du kan bestille nøjagtig det antal flasker, du har lyst til.

Når vi har modtaget din ordre, sender vi automatisk en bekræftelse på, at vi har modtaget ordren. Vi sender herefter en faktura på e-mail. Når din betaling er registreret på vores bankkonto, kan vinen leveres/afhentes.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms og de aktuelt gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl samt udsolgte varer.

Betaling:
Betaling kan foretages ved bankoverførsel. Vores kontonummer og bankens registreringsnummer er anført på fakturaen. Husk at anføre fakturanummer og navn ved bankoverførsel. Vi modtager desværre ikke dankort eller kreditkort.

Levering og fragt:
Levering sker først, når betaling er modtaget i overensstemmelse med den fremsendte faktura.

Levering sker som udgangspunkt til den angivne leveringsadresse med Post Danmark eller egne biler, med mindre andet er aftalt.

Bestilte vine vil efter nærmere aftale også kunne afhentes. Tid og sted for afhentningen aftales med kunden før eller i forbindelse med fremsendelse af faktura. Ordren skal også forudbetales ved afhentning.

Levering indenfor det tidligere Københavns Amt foretages som udgangspunkt med egne biler, normalt indenfor fem dage. Levering sker normalt udenfor normal arbejdstid. Ønsker kunden varerne leveret i et bestemt tidsrum på en bestemt dag, forbeholder vi os ret til at fakturere fragten til en højere pris, dog altid efter aftale med kunden. Den medarbejder der levere varen, aftaler altid leveringstidspunktet med kunden i forvejen.

Levering indenfor Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune koster kun 85 kr. (op til 48 flasker). Levering indenfor postnumrene 2600-2690 og 2730-2950, omtrent svarende til det tidligere Københavns Amt, koster 100 kr. (op til 48 flasker).

Uden for Københavns-området leveres vinen som udgangspunkt med post Danmark. Levering sker derfor typisk i dagtimerne på hverdage. Det kan derfor anbefales at anvise alternative muligheder for levering, f.eks. en arbejdsadresse eller naboadresse, eller at oplyse om vinen kan stilles i en garage eller lignende. Hvis kunden ikke er hjemme til at modtage vinen på den angivne leveringsadresse, returneres pakken til postkontoret, hvor den kan afhentes.

Prisen for levering afhænger af postnummer samt antallet af flasker på følgende måde:

Område Antal flasker   Beløb 
Københavns og Frederiksberg Kommune:
  1-48 stk. 85 kr.
  49-96 stk. 100 kr.
  97-156 stk. 150 kr.

Postnumrene 2600-2690 og 2730-2950
(omtrent det tidligere Københavns Amt):
  1-48 stk. 100 kr.
  49-96 stk. 130 kr.
  97-156 stk. 180 kr.

Alle øvrige postnumre:
  1-6 stk. 150 kr.
  7-12 stk. 240 kr.
  13-18 stk. 390 kr.
  19-24 stk. 475 kr.

Returret/reklamationer:
Købeloven betyder, at du altid har returret og ombytningsret i 14 dage, såfremt varerne returneres ubrugt i original emballage. Køber betaler selv for returfragten. Eventuelle mangler eller skader bedes meddelt os straks.

Varer hjemskaffet specielt til kunden tages dog ikke retur og byttes ikke. Skulle der mod forventning være decideret defekte vine (prop el. andet) i leverancen, kan de blive byttet, såfremt den defekte flaske returneres i en tilstand, så kan vi berigtige at den er defekt.

 

 

Copyright 2015 Vino Vicino - vin & gastronomi